A bagel szendvics
egy igazán finom és tápláló választás reggeli vagy ebéd helyett. A bagel egy
gyűrű alakú, sűrű tészta, amit először forró vízben főznek, majd sütőben
megsütik. A bagelt sokféle feltéttel lehet elkészíteni, így mindenkinek
megtalálható a kedvence. Az első lépés a bagel kiválasztása. A legtöbb
boltban találunk egyszerű sima vagy magos bagelt, de vannak különlegesebb
ízesítések is, mint például fokhagyma, hagyma vagy sajt. A második lépés az
elkészítése. Miután kiválasztottuk a bagelt, meg kell választani a feltétet.
Lehet az egyszerű sajt és sonka kombináció, avokádóval és tojással, vagy akár
humusszal és zöldségekkel is készíthetjük. Fontos figyelni arra, hogy a
bagelt át is kell sütni még egyszer a feltétekkel együtt. A harmadik lépés
pedig az élvezet. Szépen megterített asztalnál élvezhetjük ezt az egyszerűen
fantasztikus ízeket tartalmazó szendvicset. Egy finom salátával vagy
zöldségchippel kiegészítve tökéletes választás lehet bármihez. Összességében
elmondható, hogy a bagel szendvics egy remek választás lehet bármilyen
étkezésre. Egyszerű elkészíteni, változatosan variálható és nagyon finom
ízeket tartalmaz. Próbáljuk ki minél többféle feltéttel és élvezzük ezt az
egyszerűen fantasztikus fogást!