A csirkerizottó
egy különleges és finom étel, amelynek elkészítése nem bonyolult, mégis
igazán ízletes fogást eredményez. A recept alapját a csirkemell adja, amelyet
apró kockákra vágunk és elősütünk. A következő lépésben hozzáadjuk a
zöldségeket, például paprikát, paradicsomot és vöröshagymát, majd lepirítjuk
őket. Az ízesítéshez használhatunk fűszereket, például sót, borsot, vagy akár
curryt is. Fontos, hogy ne süssük túl a zöldségeket, hogy azok ropogósak maradjanak.
Amikor minden összeér és átpirul, hozzáadjuk a főtt tésztát vagy rizst. A
végén öntsünk rá egy kevés tejszínt vagy tejfölt, hogy krémesebb legyen az
egész. Egy kis reszelt sajt is jól megy hozzá a tetejére szórva. A
csirkerizottót melegen tálaljuk és friss petrezselyemmel vagy snidlinggel
megszórva még finomabb lesz. Ez az étel remek választás lehet vacsorára vagy
ebédre is, hiszen könnyen elkészíthető és nagyon laktató. Próbáljátok ki ti
is ezt az egyszerű receptet otthon!