A Kékfrankos
Étterem étlapja mindig friss és ínycsiklandó fogásokat kínál az érdeklődők
számára. Az étterem a magyar gasztronómiai hagyományokra építve modern és
kreatív ételeket készít, melyekben a minőségi alapanyagok és az ízek
harmonikus egyensúlya dominál. Az étterem étlapján megtalálhatóak a
hagyományos magyar ételek, mint például a gulyásleves vagy a töltött
káposzta, de találhatunk benne újragondolt változatokat is, mint például a
mangalica sertésből készült steak vagy a libamáj krémes körettel. Az étlapon
szereplő fogásokat általában előételek, főételek és desszertek kategóriákba
sorolják. Az előételek között gyakran találhatunk hideg és meleg fogásokat
is, melyek friss salátákból, levesekből vagy tésztákból állhatnak. A főételek
között általában húsos és hús nélküli fogások is szerepelnek, melyeket
köretekkel és szószokkal tálalnak. A desszertek között pedig édes sütemények,
fagylaltok vagy gyümölcsös ételek is megtalálhatóak. A Kékfrankos Étterem
étlapja rendszeresen frissül, hogy mindig új ízekkel lephessék meg
vendégeiket. Az étterem konyhája magasan képzett szakácsokból áll, akik
szenvedéllyel dolgoznak azért, hogy minőségi ételeket készítsenek az étterem
vendégeinek. Összességében a Kékfrankos Étterem étlapja egy igazi
gasztronómiai élvezetet nyújt minden látogatónak. Legyen szó egy romantikus
vacsoráról vagy egy családi ebédről, az étterem széles választékkal várja
vendégeit, hogy az ízek világában kalandozzanak együtt.